GRILLROOM EXODUS & TASTY RIBS

GRILLROOM EXODUS & TASTY RIBS Egyptische grillroom

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2636 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Exodus & Tasty Ribs. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 19:58 Patat was ruim voldoende en lekker. Salade was niet lekker Spareribs en saus prima maar portie aan de kleine kant. Bezorger netjes (60 min)
24 jun 2022 om 14:06 Was weer TOP. Super lekker.
22 jun 2022 om 22:00 Supersnel bezorgd, eten was niet warm, maar heet. Top! Heerlijk gegeten en tot de volgende keer maar weer
22 jun 2022 om 21:16 Top snel en vriendelijk bezorgd
20 jun 2022 om 4:05 Je zet duidelijk zonder uien!! En krijgt overdreven veel rooie uien erin!!! Na 75 min wachten krijg je telefoon aan je oor.. daarna word je terug gebeld met je krijgt nieuwe eten. Ja dat hoef ik niet meer. Als je iets simpels niet kan lezen!!
19 jun 2022 om 21:29 Heerlijk
18 jun 2022 om 21:38 Wás weer helemaal TOP.
17 jun 2022 om 20:15 Prima eten en bezorging!
16 jun 2022 om 21:55 T-Bone wás weer heerlijk, TOP En de kapsalon met kip ook.
16 jun 2022 om 21:09 Heerlijk supersnel en vriendelijk bezorgd
6 jun 2022 om 20:14 Heerlijk snel en vriendelijk bezorgd
5 jun 2022 om 20:48 1,5 uur gewacht op m’n eten, terwijl er al een half uur stond dat ze aan gingen bellen. Ook niet even bellen dat ze later zijn. Gelukkig wel warm en lekker.